Ervaringen

“Afke is een bijzondere vrouw en coach. Ze geeft en heeft een frisse invalshoek en inzichten en is bovenal heel sensitief. Ik kan Afke van harte aanbevelen als coach!”

Anouk

 “Afke is heel intuïtief en komt liefdevol tot de kern. Bij Afke ben je in goede handen.”

Anne

“Afke bezit de gave om anderen helemaal op hun gemak te kunnen stellen. Haar begeleiding voelt als een warm bad waarbij de vanuit volledige acceptatie mag onderzoeken wat er is. Ze gaat samen met je op reis en voelt met je mee wat de volgende stap zou kunnen zijn. Ze biedt een veilige plek waarbij alles er mag zijn waardoor er bedding ontstaat om zowel kleine als grote thema’s aan te raken.”

Jorine

“In onze samenwerking heb ik Afke leren kennen als een nieuwsgierig en warm mens. Ze staat echt even stil bij wat er gezegd of juist niet gezegd wordt en sluit daarmee goed aan op wat er op dat moment speelt. In haar aanwezigheid nodigt ze je uit om verder te onderzoeken wat nodig is. Juist haar liefdevolle confrontatie vanuit eigen ervaring en verwondering maakt haar begeleiding heel toegankelijk.”

Daniël

“In de praktijk van Afke hangt een prettige sfeer waar ik mij meteen op mijn gemak voel.

Van een ontspannen welkom leidt Afke het gesprek heel natuurlijk naar mijn vraagstuk.

Op de tafel ontstaat als vanzelf een tafereel die mijn situatie illustreert. Emoties ontstaan en krijgen ruimte. De vragen van Afke geven verdieping en beweging in de opstelling en creëren helderheid in mijn patronen. Ze begeleidt oordeelloos naar inzicht en spreekt liefdevol mijn eigen oplossend vermogen aan.

Afke is als een stevig gewortelde boom waarnaast je veilig, je eigen diepte mag onderzoeken. Ruimte gevend, zacht en helder, begeleidt ze het onderzoek langs je levensvraag.”

Diana

“Ik liep al een tijdje rond met vragen rondom mijn bedrijf en had al van alles geprobeerd.

Afke liet mij verschillende mogelijkheden voelen door middel van een opstelling. Zij legde linken waar ik zelf niet aan had gedacht, maar die zodra ik ze hoorde en voelde, wist dat ze kloppend waren.
Na 1 sessie was er meer helderheid en kon ik weer contact maken met mijn wensen en vervolg stappen. Ik kan je Afke van harte aanraden!”

Franca

“Gisteren heb ik een hele mooie, inzichtgevende en ook wel erg confronterende opstelling van Afke gehad.
Wow heel inzichtgevend op meerdere vlakken!
De blinde vlek die ik heb waardoor ik bepaalde patronen blijf herhalen werden heel mooi in kaart gebracht.
Afke geeft je de ruimte om zelf de dingen op zijn plek te krijgen zodat het kwartje kan vallen.
Ik heb hier zoveel aan gehad en dit gun ik iedereen!
Echt een enorme aanrader en een erg fijne vakvrouw waar ik me direct op mijn gemak voelde. Ze geeft een veilige bedding om dat te laten komen wat er aandacht mag krijgen op een zachte manier.
Nogmaals bedankt!”

Roos

“Afke is werkelijk een bijzondere vrouw. Ze heeft het vermogen om helemaal op je in te tunen en met je mee te voelen. En tegelijkertijd blijft ze goed bij zichzelf en kan sterk confronterend zijn. Ik voel me bij haar in de groep direct op mijn gemak. Vooral ook doordat zij zichzelf laat zien en haar eigen proces met de groep durft te delen. Ik vind Afke gewoon een heel fijn mens.”

Christaan; representant bij meerdere familieopstellingen

Een paar weken terug heb ik een opstellingen dag over ziekte en gezondheid gevolgd bij Afke en Eelco.
Authentiek, kwetsbaar en krachtig begonnen zij de dag met het delen van hun eigen verhaal. Daarmee was gelijk de toon voor de rest van de dag gezet. Ik voelde veiligheid en bedding voor mijn verhaal en de daar soms bijbehorende heftige emoties.
Ik had van te voren geen idee wat ik kon verwachten van de opstelling en uiteindelijk bleek het een hele intense te zijn. Afke heeft me zo goed begeleid hierin, dankzij haar rust en duidelijkheid kon ik me aan het proces overgeven.
Zij en Eelco geven deze dag prachtig samen vorm met naast dat we de diepte induiken ook de nodige humor. Aan het einde van de dag voelde ik me zo verbonden met iedereen in de groep dat het jammer voelde weer afscheid te nemen.
Wil je ook weten wat jouw lichaam je te vertellen heeft dan raad ik je zeker aan een dag bij Afke en Eelco te volgen.

Lindy

“Door toeval kwam ik op de site van Afke.

Wat ik las herkende ik, en ik wist en voelde: hier moet ik zijn.
Dus maakte ik een afspraak.

2 uur in de auto heen, en 2 uur in de auto terug. Maar dit “moest”.

En terecht.

Want Afke ziet en hoort me.

Zonder oordelen.

Mijn gevoelens, die thuis onbegrijpelijk lijken, worden bij Afke helder
en inzichtelijk. En daardoor komt er licht.

Door haar manier van vragen, haar steun en haar vakvrouwschap.

Dankzij Afke heb ik een reis afgelegd waar ik kleine en grote stappen
heb gezet. Met Afke als deskundig en liefdevol vangnet.”

Marion