Opstellingen dag

Ziekte en gezondheid

Opstellingendag “Ziekte en Gezondheid’

Een gezond lichaam is een vanzelfsprekendheid, totdat het hapert. En als dit langer duurt kan dit veel impact hebben op jouw kwaliteit van leven. Je gaat op zoek naar oplossingen en antwoorden. Een opstelling kan je hierin onverwachte inzichten geven.
Systemisch werken (opstellingen) is een werkvorm die gebruikt wordt om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem, welk systeem dan ook, en je verhoudingen met anderen in dat systeem. Je kunt ervaren waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei. Ook is deze werkvorm zeer geschikt voor een onderzoek binnen het thema ziekte en gezondheid.
Een (chronische) ziekte of terugkerende klacht kan namelijk resoneren met iets in jouw familiesysteem. Met iets dat bij een ouder of voorouder geen plek heeft gehad. Door dit aan het licht te brengen en een innerlijke beweging te maken, kan het weer gaan stromen. Met alle mogelijke gevolgen van dien.
Op deze dag kijken we vanuit systemisch perspectief naar ziekte en gezondheid. Dit is geen vervanging van een medisch consult. We werken met de vraagstukken van 4 mensen die zich van te voren hebben aangemeld voor een eigen opstelling.
Ook kun je op deze dag aanwezig zijn als representant. Dit kan erg waardevol zijn voor eigen vraagstukken is onze ervaring. Ook zonder ervaring met opstellingen ben je bij ons van harte welkom.
Eelco & Afke zijn ervaren opstellers en hebben daarnaast beiden aan den lijve ondervonden hoe het is om chronisch ziek te zijn. Op deze dag valt hun vakmanschap samen met hun eigen ervaring, waardoor er op een professionele en zorgvuldige wijze wordt omgegaan met jouw vraagstuk.

Wanneer
Zondag 12 juni
van 10 tot 16 uur

Waar
Studio Akasha
Bilderdijkstraat 78
3532 VJ Utrecht
Kosten
Vraagsteller 165 euro

Representant 35 euro
Beschikbaarheid
Er zijn nog 4 plekken voor een vragensteller
Er zijn nog 8 plekken voor representanten

Wij zorgen voor koffie, thee, soep en salade.

 

    Inschrijfformulier zondag 12 juni

    Ik meld me aan als:(*)

    Slik je medicatie die de psyche beinvloeden (*)

    Ben je op dit moment in (psycho)therapie (*)